Ny lys- og el-messe får debut i København

Leverandører, brugere og kunder får mulighed for at mødes om nyheder og tendenser inden for lys og el

LED-lys og moderne lysstyring er meget mere kompliceret end tidligere, så hvordan vælger man rigtigt i forbindelse med nybyggeri og renovering? Det er et af de spørgsmål, de besøgende – måske – får svar på, når messen Lys & El afvikles i Bella Centret i København i dagene 10.-11. april.

Skærmdump af messehjemmeside for Lys & El

Messen har ikke været holdt tidligere, og den løber parallelt med Ejendomsmessen, der betegnes som Nordeuropas største af sin slags. På Lys & El’s hjemmeside lover arrangørerne, at deltagerne møder ’de mest indflydelsesrige aktører fra hele Danmark inden for lys, el og også drift, administration, vedligeholdelse, energi, miljø, sikkerhed og digitalisering’.

Ud over en lang række udstillere vil de besøgende på Lys & El kunne opleve en række seminarer på to scener. Her vil aktuelle indlægsholdere fra både industrien og den politiske arena dele ud af deres viden – således også Anne Bay, der er direktør i Dansk Center for Lys: Det er præsentationen af hende, der henvises til i indledningen i denne artikel, og titlen på Anne Bays indlæg er ’LED-lys bliver ikke godt af sig selv’.

En anden blandt de mange oplægsholdere på seminarerne er Niels Jørgen Hansen, der er administrerende direktør i installatørernes organisation Tekniq. Han vil orientere om rapporten ’Installation 4.0’, som er udarbejdet i samarbejde med blandt andre Dansk El-Forbund. Rapportens undertitel er ’Teknologiske tendenser med betydning for installationsbranchen frem mod 2025’.

Man kan hente gratis billetter til arrangementet. Det sker via en registrering på messens hjemmeside.