Produkter    
Basal termometer
Graviditetstest
Ægløsningstest
Testsæt - TILBUD
Clearblue tests
Persona Tests
Folsyre - GraVitamin
Ultralyds doppler
Glidecreme
Alle produkter
Information
Leveringstid
Handelsvilkår
Fortrolighed
Om Medicinskab.dk
Brugsanvisninger
FAQ
Sitemap
Kontakt os
Generelt

På alle graviditetstest, ægløsningstest og alle andre produkter end håndkøbsmedicin, har du 60 dages fuld returret, såfremt produktet er uåbnet.

Vi tilbyder tilfredshedsgaranti på vores ægløsningstest i 30 dage, så hvis de ikke lever op til dine forventninger efter du har anvendt ét sæt (7 tests), så får du alle dine penge tilbage.

Behøver du hjælp til at gennemføre din bestilling eller har du spørgsmål til vores produkter, så ring til kundeservice på tlf. 70 200 128 eller send os en e-mail. Vi har åbent alle hverdage fra 9.00 til 15.00

Vi sender bestillinger ud 6 dage om ugen fra søndag til fredag helt frem til kl. 22.00

Vi sender varerne diskret til dig med E-Invasion A/S som afsender.

Ane Jönsson

Ane Jönsson - Kundeservice

Kontakt mig hvis du har spørgsmål til:

  • hvordan du bestiller
  • vores produkter
  • din bestilling

FAQ

FAQ - Frequently Asked Questions – Ofte stillede spørgsmål

Min brugsanvisning er blevet væk til min graviditetstest/ægløsningstest– hvad gør jeg?

http://www.medicinskab.dk/brugsanvisninger


Hvordan kan jeg være sikker på at I har tilladelse til at sælge mdicin?

Du kan se vores tilladelse fra Lægemiddelstyrelsen her.

Hvorfor har jeg ingen returret på medicin - og er det lovligt at fratage forbrugeren sin returret?

Når du handler over internettet, så har du altid krav på mindst 14 dages fuld returret (vi tilbyder 21 dage!) - men for medicin gælder der specielle regler. Medincin kræver speciel opbevaring og derfor har du INGEN RETURRET. Det er samtidig din sikkerhed for, at den medicin du køber ikke har været fremsendt til andre mennesker og dermed er blevet opbevaret forkert hos dem. Hos Mates og på apoteket har du heller ingen returret.


Er jeres teste af samme kvalitet som dem man køber på apoteket?

Vores teste sælges også på apoteket, så vores teste er af samme kvalitet. Årsagen til at vi kan sælge dem så meget billigere, er at vi dels køber meget stort ind direkte hos producenten uden om grossister og andre mellemhandlere. Desuden har vi ikke har lige så store omkostninger til husleje, personale, annoncering mv.


Hvordan sendes testene til mig, da jeg ikke ønsker at postbudet skal vide hvad forsendelsen indeholder?

Vores forsendelser sendes diskret i hvide, solide boblekuverter med E-Invasion ApS som afsender, så forsendelsens indhold afsløres ikke.


Jeg har valgt at forudbetale min ordre, men endnu ikke modtaget min bestilling.

Forudbetalinger tager altid lidt længere tid. Normalt tager det en bankdag at overføre til vores bankkonto i Danske Bank, men overfører man først efter kl. 18.00, så vil vi normalt først have betalingen efter 2 bankdage. Vi sender dig automatisk en e-mail når din betaling er registret. Har du ikke modtaget din e-mail senest 3 hverdage efter at du udførte betalingen, så bedes du venligst kontakte os.

Jeg fik ingen kontrolstreg frem, da jeg anvendte en Wondfo test – er testen så defekt?

Kontrolstregen har til formål at vise brugeren om testen har fået tilstrækkeligt med urin og dermed at testen er udført korrekt. Fremkommer der ingen kontrolstreg, så er det med stor sandsynlighed fordi testen har fået for lidt urin. Vores Wondfo teste skal som minimum være i kontakt med urinen i 3 sekunder, så der kan opsuges tilstrækkeligt med urin, til at testen kan udføres. Testen skal nedsænkes i urinen indtil max stregen.


Hvem står bag Medicinskab.dk?

Medicinskab.dk ejes af E-Invasion Aps. E-Invasion ApS har været i medicobranchen i flere år, og har desuden tilladelse fra Lægemiddelstyrelsen til at sælge håndkøbsmedicin via internettet. Den daglige kundeservice varetages af Elias, James, Kristin og Michael, som alle har et godt produktkendskab til varene på Medicinskab.dk.


Jeg er blevet gravid, og har alligevel ikke brug for mine teste – hvordan skal jeg returnere dem?

Send dem venligst tilbage til vores adresse i samme kuvert du modtog testene i. Husk at vedlægge din faktura eller en kopi af din faktura, samt dit registeringsnr. og kontonr, så får du dine penge retur hurtigst muligt.


Hvad vil det sige at testene er CE mærket?

CE mærkningen betyder at testene opfylder en række krav, som EU stiller for at testene lovligt må sælges i EU + en række EØS lande (Norge, Schweiz m.fl). Som forbruger skal man være opmærksom på, at de teste man køber som minimum er CE mærket til hjemmebrug (selftesting).
Visse teste er blot mærket til professionel brug, og disse teste stilles der ikke samme høje krav til, som hjemmeteste. De teste du kan købe hos os, er både CE mærket til hjemmebrug og til professionel brug.


Kan man købe ekstra testpenne til den digitale ægløsningst eller digitale graviditetstets fra Clearblue?

Dette er desværre ikke muligt, selvom det både ville være smart og billigere. Clearblue oplyser at batteriet i den digitale enhed kun holder til et begrænset antal teste, og derfor ikke vil kunne genanvendes.


Billiga-tester.se
Login her
E-Mail adresse:
Adgangskode:
Ny kunde? (?)
Glemt koden
Har du behov for hjælp?

info@medicinskab.dk

Tfn.: +45 70 200 128

Indkøbskurv
..er tom!
Betalingskort
Vi modtager:

Køb graviditetsteste, ægløsningste og medicin med følgende betalingskort.

Tilbud
Clearblue digital graviditetstest med ugeindikator, 1 stk.
Clearblue digital graviditetstest med ugeindikator, 1 stk.
127,50 DKK
123,75 DKK
---------
Clearblue Digital Graviditetstest 1. stk
Clearblue Digital Graviditetstest 1. stk
94,00 DKK
86,25 DKK
---------
Kodimagnyl® ikke-stoppende - 10 tabl. HX-ORANGE
Kodimagnyl® ikke-stoppende - 10 tabl. HX-ORANGE
15,00 DKK
13,75 DKK
---------
Forum om fertilitet, graviditet, fødsel og baby 
Graviditetstest | Ægløsningstest | Clearblue graviditetstests | Clearblue ægløsningstest | Folsyre / Folinsyre | Se alle produkter
Farmatest.es | Test de embarazo | Test de ovulación | Medicinskabs blog og leksikon Vores anden shop: Graviditetstest |Ægløsningstest |