Produkter    
Basal termometer
Graviditetstest
Ægløsningstest
Testsæt - TILBUD
Clearblue tests
Persona Tests
Folsyre - GraVitamin
Ultralyds doppler
Glidecreme
Alle produkter
Information
Leveringstid
Handelsvilkår
Fortrolighed
Om Medicinskab.dk
Brugsanvisninger
FAQ
Sitemap
Kontakt os
Generelt

På alle graviditetstest, ægløsningstest og alle andre produkter end håndkøbsmedicin, har du 60 dages fuld returret, såfremt produktet er uåbnet.

Vi tilbyder tilfredshedsgaranti på vores ægløsningstest i 30 dage, så hvis de ikke lever op til dine forventninger efter du har anvendt ét sæt (7 tests), så får du alle dine penge tilbage.

Behøver du hjælp til at gennemføre din bestilling eller har du spørgsmål til vores produkter, så ring til kundeservice på tlf. 70 200 128 eller send os en e-mail. Vi har åbent alle hverdage fra 9.00 til 15.00

Vi sender bestillinger ud 6 dage om ugen fra søndag til fredag helt frem til kl. 22.00

Vi sender varerne diskret til dig med E-Invasion A/S som afsender.

Ane Jönsson

Ane Jönsson - Kundeservice

Kontakt mig hvis du har spørgsmål til:

  • hvordan du bestiller
  • vores produkter
  • din bestilling

Handelsvilkår

Medicinskab.dk leverer til hele Europa, dog er visse produkter undtaget og så står det på produktsiden.

Forsendelsesomkostninger for Danmark.
GRATIS - hvis du handler for over 90,00 kr ellers koster det 25,00 kr. 

Forsendelsesomkostninger for Europa.
30,00 kr. - pr. forsendelse.

Ekspeditionsgebyr
GRATIS - vælger du dog at betale på faktura, så koster det 25,00 kr.

For at handle på medicinskab.dk skal du være fyldt 15 år.

Tilfredshedsgaranti for ægløsningstest
Ved køb af ægløsningstest får du 30 dages tilfredshedsgaranti. Det betyder at du kan avnede op til 7 tests, og lever de ikke op til dine forventninger, så kan du returnere de resterende tests og få ALLE dine penge tilbage.

Du skal selv afholde portoudgifterne i forbindelse med at de sendes tilbage til os. I forbindelse med returneringen, er det en betingelse at du udfyder et skema med spørgsmål, så vi kan se hvad der er årsagen til din utilfredshed. Ved returnering skal du vedlægge en kopi af din faktura/ordrebekræftelse.

Tilfredshedsgarantien kan kun anvendes éngang pr. hustand, og kan anvendes såfremt du er utilfreds. Er du f.eks. blevet gravid eller har valgt ikke at forsøge at opnå graviditet, så kan tilfredshedsgarantien ikke anvendes. I stedet kan du dog returnere de resterende uåbnede tests og får pengene tilbage får disse.

Diskretion
Alle forsendelser afsendes med ”E-Invasion A/S” som afsender, og betaler du med betalingskort, så vil E-Invasion blot fremgå af din kontoudskrift.

Moms
Alle opgivne priser på Medicinskab.dk er inkl. 25% dansk moms og angivet i danske kroner.

Betalingsmåder på Medicinskab.dk
På dette website er det muligt at betale med betalingskort og Danske Bank Netbetaling, samt lave forudbetaling til vores bankkonto. Se flere detaljer nedenfor.

Betalingskort (GRATIS):

  • Dankort og VISA/Dankort
  • MasterCard/Eurocard
  • VISA
  • VISA Electron
  • JCB
  • Diners Club

Kommunikationen med denne betalingsløsning er testet af NETS og alle kortdata sendes krypteret.

Forudbetaling til vores bankkonto (GRATIS).
Vælger du at betale dine varer forud, skal du overføre det samlede beløb til vores bankkonto.

Husk at skrive dit ordrenr, som fremgår af din ordrebekræftelse som reference. Ellers kan vi ikke se hvem der har overført beløbet, og dermed vil der gå længere tid før du modtager din bestilling. Vær opmærksom på at en bankoverførsel normalt tager én hverdag eller mere.

Vores kontonummer hos Danske Bank:
Reg. nr.: 4260 Kontonummer : 0010057469

Betaling via Danske Netbetaling (GRATIS)
Kunder i DanskeBank som har en Danske Netbank, kan betale gennem Danske Netbetaling. Betalingen sker direkte fra din bankkonto til forretningens konto ved en almindelig konto-til-konto overførsel. Du oplyser udelukkende det kontonummer, hvorfra beløbet skal hæves, og bekræfter betalingen i Danske Netbank med dit aftalenummer og personlige kodeord. Dit kontonummer bliver ikke videresendt til forretningen.

Det kræver at du har din Netbank installeret på den computer du anvender når bestillingen gennemføres. Betaling her sker altså i det normale Netbetaling-vindue som du kender, og ellers skal du blot følge sidens anvisninger.

Når du har gennemført betalingsproceduren, sendes du til en bekræftelsesside for din bestilling. Læs mere her om DanskeBank Netbetaling.

Medicin - Specielle betingelser ved køb af medicin.
Ved køb af håndkøbsmedicin er der INGEN returret. Du skal være fyldt 15 år for at købe medicin. Medin som er HX mærket har en farvekode. Du må som kunde kun købe én pakke medicin som er HX mærket og som desuden har samme farvekode pr. dag. 

Firma infomation
Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og
E-Invasion A/S
Kigkurren 8D, 2tv
2300 København S
Danmark
Tlf +45 70 200 128 (mandag til fredag fra 9.00 – 15.00)
CVR-nr 27 42 13 69

Ordrebekræftelse
Alle ordrer bekræftes automatisk (pr e-mail), og du vil hurtigst muligt modtage besked pr e-mail, hvis der skulle være problemer med levering (restordre / udsolgte artikler).

Retturret (ej håndkøbsmedicin)
Du har 60 dages fuld returret eller fortrydelsesret på alle varer undtagen håndkøbsmedicin. Er varerne købt som sæt, så skal de også returneres som hele sæt, og varerne skal være uåbnede. Udgiften til sende produktet retur afholdes af dig. Vi betaler til gengæld fragten tilbage til dig, såfremt du ønsker at modtage en anden vare i stedet for.

Ved returnering bedes du vedlægge din ordrebekræftelse eller en kopi heraf. Har du betalt med betalingskort, vil du få dine penge tilbage på din konto. Har du betalt via bankoverførsel, bedes du vedlægge dit registreringsnummer (4 cifre) og dit kontonummer (op til 10 cifre), således at du kan få pengene tilbage i løbet af 5 til 10 bankdage.

Returret - Håndkøbsmedicin
Ved køb af håndkøbsmedicin er der INGEN returret. Dette er for at sikre dig, at du ikke får medicin som tidligere har været returneret af andre kunderog dermed opbevaret under usikre forhold. Du har heller ingen returret ved køb af håndkøbslægemidler fra fysiske forretninger såsom Apoteket eller Matas.

Reklamation
Der ydes 2 års reklamationsret på alle produkter i henhold til købeloven.

Forbehold
Der tages forbehold for udsolgte varer og fejlagtige priser. Oplysningerne på dette web-site må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Hvis du iøvrigt har spørgsmål eller bekymringer om dit helbred, bør du altid konsultere en læge.


Billiga-tester.se
Login her
E-Mail adresse:
Adgangskode:
Ny kunde? (?)
Glemt koden
Har du behov for hjælp?

info@medicinskab.dk

Tfn.: +45 70 200 128

Indkøbskurv
..er tom!
Betalingskort
Vi modtager:

Køb graviditetsteste, ægløsningste og medicin med følgende betalingskort.

Tilbud
Pre-Seed glidecreme
Pre-Seed glidecreme
165,00 DKK
156,25 DKK
---------
Nicorette 2mg tyggegummi 30 stk
Nicorette 2mg tyggegummi 30 stk
55,35 DKK
48,75 DKK
---------
Clearblue Graviditetstest 2 stk.
Clearblue Graviditetstest 2 stk.
99,00 DKK
92,50 DKK
---------
BabyPlan Folsyre
BabyPlan Folsyre
42,00 DKK
43,75 DKK
---------
Forum om fertilitet, graviditet, fødsel og baby 
Graviditetstest | Ægløsningstest | Clearblue graviditetstests | Clearblue ægløsningstest | Folsyre / Folinsyre | Se alle produkter
Farmatest.es | Test de embarazo | Test de ovulación | Medicinskabs blog og leksikon Vores anden shop: Graviditetstest |Ægløsningstest |