Categories    
Basal termometer
Graviditetstest
Ægløsningstest
Testsæt - TILBUD
Clearblue tests
Persona Tests
Folsyre - GraVitamin
Ultralyds doppler
Glidecreme
Alle produkter
Information
Leveringstid
Handelsvilkår
Fortrolighed
Om Medicinskab.dk
Brugsanvisninger
FAQ
Persondatapolitik
Sitemap
Kontakt os
Generelt

Vi fører et stort udvalg af håndkøbsmedicin, graviditetstest og ægløsningstest, hvor du kan få grundig information om hvert produkt, inden du vælger at foretage dit køb.

Behøver du hjælp til at gennemføre din bestilling eller har du spørgsmål til vores produkter, så ring til kundeservice på tlf. 33 36 16 32. Vi har åbent alle hverdage fra 10.00 til 12.00

Vi sender bestillinger ud 6 dage om ugen, og mandag til torsdag helt frem til kl. 21.30

Vi sender varerne diskret til dig med E-Invasion ApS som afsender.


Medicinsskabs blog og leksikon

Hvornår kan jeg blive gravid

11. september 2007

Spørgsmål ved ønsket graviditet: Hvornår kan jeg blive gravid?

Ikke alle par som ønsker det, har lige let ved at blive gravide. Nogen gange kræver det hårdt og målrettet arbejde at blive gravid. Og i denne målrettede indsats er det vigtigt at vide hvornår kan jeg blive gravid.

Grunden til at det er vigtigt at spørge sig selv “hvornår kan jeg blive gravid?” er, fordi hvis man kender den periode hvor man er frugtbar, så kan man koncentrere sig om indsatsen i den periode.

Normalt siger man at kvindens ægløsning finder sted 14 dage efter første menstruationsdag, hvis kvinden har regelmæssig menstruationscyclus. I perioden lige omkring ægløsningen er sandsynligheden for at blive gravid størst.

Mange kvinder kan mærke på deres krop hvornår de har ægløsning. Men det er ikke altid let, og derfor kan det anbefales at benytte en ægløsningstest, for præcis at kunne finde ud af: hvornår kan jeg blive gravid.

Sådanne ægløsningstest til at finde ud af, hvornår du har størst sandsynlighed for at blive gravid, kan du købe her på Medicinskab.dk. De finde i tre forskellige varianter, alt efter hvor nemme de skal være at bruge og hvor billigt man vil have dem. Du kan se ægløsningstest fra Medicinskab.dk her.

Det største af alle nytårsforsæt: Rygestop

11. september 2007

Rygestop er det største af alle nytårsforsæt

Rygestop er den store klassiker af nytårsforsæt. Og ret mange har faktisk succes med deres rygestop. Desværre er der også rigtig mange som ikke formår at holde deres nytårsforsæt med at gennemføre et rygestop.

Om man har succes med sit rygestop, afhænger af mange ting. Der er bl.a. vigtigt at man har gjort sig klart hvordan man vil takle situationer hvor man får en meget stor trang til at ryge igen. Hvad vil man gøre hvis de fysiske abstninenser i forbindelse med et rygestop bliver meget store? Og hvad med de psykiske abstinenser efter et rygestop? Man bliver også nød til at gøre sig klart, at et rygestop indebærer en anden livstil end den man histil har ført før sit nytårsforsæt. Alle de pauser man normalt har indlagt i sin dagligdag, og måske sat pris på, bliver man måske nød til at erstatte med noget andet.

Det er en hård ting at gennem føre et så banalt nytårsforsæt som et rygestop. For mange kan det være en hjælp, at bruge nikotintyggegummi eller nikotinplaster.

Her på medicinskab kan du købe både nikotintyggegummi og nikotinplaster ved at trykke på linket “rygeafvænning” ude til venstre. Vi fører begge de mest anerkendte mærker af produkter til rygestop: nemlig Nicorette og Nicotinell.

Bestiller du online hos Medicinskab.dk vil du i de fleste tilfælde få produkterne med posten dagen efter. Se vores leveringstid her.

Godt nytår her fra Medicinskab og hel og lykke med dit nytårsforsæt, om det så er rygestop eller noget helt andet.

Ondt i halsen

11. september 2007

Hjælp ved ondt i halsen

Her i vintertiden er vi mange der døjer med ondt i halsen. På Medicinskab.dk kan man købe to forskellige slags håndkøbsmedicin som kan hjælpe ved ondt i halsen.

For det meste kan ondt i halsen kureres ved hjælp af disse to slags sugetabletter. De kan begge desinficere ved ondt i halsen og lindre smerten ved ondt i halsen.

De kan bestilles her: ondt i halsen

Strepsils Grøn Sugetabletter 24 stk

VIRKEMÅDE

De aktive stoffer i Strepsils virker desinficerende i mund og svælg.ANVENDELSE
Strepsils anvendes ved lettere former for betændelse i munden.DOSERING
Det er forskelligt, hvad den enkelte patient skal bruge. Hvis du har talt med din læge, så følg hans råd.
Sædvanlig dosering: 1 sugetablet hver 2. – 3. time.INDHOLDSSTOFFER
Sugetabletter a 0,6 mg amylmetacresol og 1,2 mg 2,4-dichlorbenzylalkohol. Tilsat smagskorrigenser: glucose, pebermynteolie, saccharose og vinsyre. Desuden anisolie, campherolie og levomenthol (“alm.”) eller citronolie og honning (“honning og citronsmag”).GRAVIDITET OG AMNING
Der er ingen risiko ved at anvende Strepsils, selv om De er gravid eller ammer.

BIVIRKNINGER

Bruger De mange Strepsils, risikerer de huller i tænderne. Får De andre
bivirkninger, skal de tale med lægen.

I alle pakninger ligger en brugsvejledning, som bør læses grundigt. Er du i tvivl, kontakt da egen læge.

Hexokain® sugetabletter – 20 stk

Hexokain® sugetabletter indeholder:
De virksomme indholdsstoffer i Hexokain® er 5 mg chlorhexidinhydrochlorid og 2 mg benzocain. De øvrige indholdsstoffer er akaciegummi (E 414), magnesiumstearat (E 470b) og tragant (E 413). Smagsstoffer: Eukalyptusolie og levomenthol. Sødestof: 1,1 g sorbitol (E 420).Virkning og anvendelse
Hexokain® virker desinficerende. Hexokain® sugetabletter kan bruges ved mundbetændelse og tandkødsbetændelse.Lægen kan have foreskrevet anden anvendelse. Følg altid lægens anvisning.Graviditet og amning
Få vejledning hos lægen eller på apoteket, før De tager nogen form for medicin i forbindelse med graviditet eller i ammeperioden. De kan tage Hexokain® under graviditet og selv om De ammer.Sådan skal De tage Hexokain®

Voksne: 1 sugetablet hver 2. – 3. time.
Børn: Børn under 15 år bør ikke tage Hexokain®.
Sug sugetabletten, til den er helt opløst i munden.

Bivirkninger

Hexokain® kan som al anden medicin give bivirkninger.
Alvorlige bivirkninger
Sjældne bivirkninger (det sker hos mellem 1 og 10 ud af 10.000 patienter): Allergiske reaktioner med hævelse i mund og svælg. Kontakt straks læge eller skadestue. Ring eventuelt 112.
Ikke alvorlige bivirkninger
Meget almindelige bivirkninger (det sker hos flere end 1 ud af 10 patienter): Forbigående misfarvning af tænder og tunge samt forandringer i smagsoplevelsen. Ikke almindelige bivirkninger (det sker hos mellem 1 og 10 ud af 1.000 patienter): Kontakteksem.
I alle pakninger ligger en brugsvejledning, som bør læses grundigt. Er du i tvivl, kontakt da egen læge.

Tilbud på kombineret graviditetsteste og ægløsningsteste

11. september 2007

At få børn kan nogen gange være en besværlig proces. Man skal hele tiden være opmærksom på hvornår der er ægløsning så man ikke forpasser en chance for at blive gravid. Samtidig er man hele tiden spændt på om anstrengelserne har båret frugt og vil gerne finde ud af om man nu er blevet gravid.

Det betyder at man laver en masse ægløsningsteste og graviditetsteste. Og disse ægløsningsteste og graviditetsteste er ikke altid helt billige. Men hos Medicinskab.dk er graviditetsteste og ægløsningsteste billigere end så mange andre steder. Og så har Medicinskab.dk lanceret et tilbud hvor man kan købe en pakke med både ægløsningsteste og graviditetsteste. Dette er et godt tilbud, fordi det i forvejen er de billigste tests, og fordi man sparer penge ved at købe begge dele på en gang. Et tilbud som kan betale sig, fordi tilbuddet giver tests til 3-4 perioder.

Graviditetstest & ægløsningstest sæt – 3 + 21 stk.
[Sæt 21 + 3]

Kombinerede sæt med 21 stk. ægløsningstest og 3 stk. graviditetstest.

Dette sæt vil række til 3-4 perioder afhægig af antallet af anvendte ægløsningstest pr. måned. Desuden følger der 3 stk. graviditetest med, så du efter hver periode kan teste for graviditet.

Hvis du ønsker at blive gravid, er det vigtigt for dig at vide, hvornår du er frugtbar. Det er nemlig kun en ganske kort periode i hver cyklus, og vores ægløsningstest kan hjælpe dig med at finde dette rette tidspunkt.

Ægløsningstesten er nem og sikker at anvende og kan bruges hele døgnet. Urinen skal opsamles i et bæger inden testen udføres.

Testen fortæller om der er LH (Luteinizing Hormone) i urinen. Der udføres mindst en test hver dag i den periode, hvor du skal teste.

Ca. 24 til 36 timer før selve ægløsningen finder sted, stiger koncentrationen af LH i urinen for en kort periode, hvor testen vil blive positiv. Den mest frugtbare periode er samme dag og de efterfølgende 2 dage.

Den er over 99,9 % nøjagtig og har en følsomhed på 25mIU/mL (blandt de mest følsomme tests man kan købe).

* Økonomisk i brug – billigste type test på markedet
* Sælges på apoteker rundt omkring i Europa
* Bred test på 4 mm
* Udførlig brugsanvisning medfølger – Kan ses her!
* Lang holdbarhed – 1½ til 2 år
* CE mærket til professionel og hjemmebrug

Dette er den billigste måde at købe både ægløsningstest og graviditetstest til 3-4 perioder.

Køb tilbuddet her:

Tilbud på kombineret graviditetsteste og ægløsningsteste

Velkommen til Medicinskabs blog

11. september 2007

På medicinskab.dk har vi startet en blog hvor vi vil skrive om nyheder og tips omkring de produkter man kan købe på sitet.


Graviditetstest | Ægløsningstest | Clearblue graviditetstests | Clearblue ægløsningstest | Folsyre / Folinsyre | Kanonkuren
Farmatest.es | Test de embarazo | Test de ovulación | Medicinskabs blog og leksikon