Hvornår kan jeg blive gravid

Spørgsmål ved ønsket graviditet: Hvornår kan jeg blive gravid?

Ikke alle par som ønsker det, har lige let ved at blive gravide. Nogen gange kræver det hårdt og målrettet arbejde at blive gravid. Og i denne målrettede indsats er det vigtigt at vide hvornår kan jeg blive gravid.

Grunden til at det er vigtigt at spørge sig selv “hvornår kan jeg blive gravid?” er, fordi hvis man kender den periode hvor man er frugtbar, så kan man koncentrere sig om indsatsen i den periode.

Normalt siger man at kvindens ægløsning finder sted 14 dage efter første menstruationsdag, hvis kvinden har regelmæssig menstruationscyclus. I perioden lige omkring ægløsningen er sandsynligheden for at blive gravid størst.

Mange kvinder kan mærke på deres krop hvornår de har ægløsning. Men det er ikke altid let, og derfor kan det anbefales at benytte en ægløsningstest, for præcis at kunne finde ud af: hvornår kan jeg blive gravid.

Sådanne ægløsningstest til at finde ud af, hvornår du har størst sandsynlighed for at blive gravid, kan du købe her på Medicinskab.dk. De finde i tre forskellige varianter, alt efter hvor nemme de skal være at bruge og hvor billigt man vil have dem. Du kan se ægløsningstest fra Medicinskab.dk her.

Diverse artikler

Tilbud på kombineret graviditetsteste og ægløsningsteste

At få børn kan nogen gange være en besværlig proces. Man skal hele tiden være opmærksom på hvornår der er ægløsning så man ikke forpasser en chance for at blive gravid. Samtidig er man hele tiden spændt på om anstrengelserne har båret frugt og vil gerne finde ud af om man nu er blevet gravid.

Det betyder at man laver en masse ægløsningsteste og graviditetsteste. Og disse ægløsningsteste og graviditetsteste er ikke altid helt billige. Men hos Medicinskab.dk er graviditetsteste og ægløsningsteste billigere end så mange andre steder. Og så har Medicinskab.dk lanceret et tilbud hvor man kan købe en pakke med både ægløsningsteste og graviditetsteste. Dette er et godt tilbud, fordi det i forvejen er de billigste tests, og fordi man sparer penge ved at købe begge dele på en gang. Et tilbud som kan betale sig, fordi tilbuddet giver tests til 3-4 perioder.

Graviditetstest & ægløsningstest sæt – 3 + 21 stk.
[Sæt 21 + 3]

Kombinerede sæt med 21 stk. ægløsningstest og 3 stk. graviditetstest.

Dette sæt vil række til 3-4 perioder afhægig af antallet af anvendte ægløsningstest pr. måned. Desuden følger der 3 stk. graviditetest med, så du efter hver periode kan teste for graviditet.

Hvis du ønsker at blive gravid, er det vigtigt for dig at vide, hvornår du er frugtbar. Det er nemlig kun en ganske kort periode i hver cyklus, og vores ægløsningstest kan hjælpe dig med at finde dette rette tidspunkt.

Ægløsningstesten er nem og sikker at anvende og kan bruges hele døgnet. Urinen skal opsamles i et bæger inden testen udføres.

Testen fortæller om der er LH (Luteinizing Hormone) i urinen. Der udføres mindst en test hver dag i den periode, hvor du skal teste.

Ca. 24 til 36 timer før selve ægløsningen finder sted, stiger koncentrationen af LH i urinen for en kort periode, hvor testen vil blive positiv. Den mest frugtbare periode er samme dag og de efterfølgende 2 dage.

Den er over 99,9 % nøjagtig og har en følsomhed på 25mIU/mL (blandt de mest følsomme tests man kan købe).

* Økonomisk i brug – billigste type test på markedet
* Sælges på apoteker rundt omkring i Europa
* Bred test på 4 mm
* Udførlig brugsanvisning medfølger – Kan ses her!
* Lang holdbarhed – 1½ til 2 år
* CE mærket til professionel og hjemmebrug

Dette er den billigste måde at købe både ægløsningstest og graviditetstest til 3-4 perioder.

Køb tilbuddet her:

Tilbud på kombineret graviditetsteste og ægløsningsteste

Diverse artikler

Velkommen til Medicinskab.dk blog

På medicinskab.dk har vi startet en blog hvor vi vil skrive om nyheder og tips omkring de produkter man kan købe på sitet.

Diverse artikler